Bejelentkezés
Regisztráció

Ajándékkártya

  • Vásárlás
  • Adatlekérdezés

Ajándékozzon kultúrát! A Jegymester Ajándékkártya 2000 forinttól 200.000 forintig tetszőleges induló összeggel tölthető fel. Az ajándékkártyán lévő összeg a Jegymester webáruházban költhető el, felhasználható egy vagy több vásárlásra, illetve kombinálható bankkártyás fizetéssel.

  • A Jegymester Ajándékkártya egy plasztikkártya, amelyhez a vásárló tokot és borítékot kap. Az ajándékkártya váltásakor a feltöltött összegen túl kártyakezelési költséget számítunk fel. Az ajándékkártya átvehető személyesen, vagy kérhető házhozszállítással vagy postázással.
  • A Jegymester Webkártya az ajándékkártya virtuális változata. Vásárlói nem kapnak plasztikkártyát, csak egy kártyaszámot és jelszót, amelynek segítségével a webáruházban fizethetnek. Kártyakezelési költséget nem számítunk fel. Egyebekben az ajándékkártyával azonos módon használható.

A vásárlás végén kapott kártyajelszó szükséges az online vásárláshoz. Az ajándékkártya nem névre szóló. Az ajándékkártya a feltöltéstől számítva egy évig érvényes. Az ajándékkártyákat nem szükséges aktiválni. A korábbi aktiválás művelet megszűnt.

Az ajándékkártya használatának részletes szabályai megtalálhatók itt: Üzletszabályzat – Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, válasszon egy kártyát

A kártya feltöltésére szánt összeg szabadon szerkeszthető, illetve a mínusz és plusz gombokkal is tudja csökkenteni vagy növelni a mező értékét.

Jegymester Ajándékkártya
5 000 Ft
10 000 Ft
15 000 Ft
20 000 Ft
25 000 Ft
30 000 Ft
Az adatlekérdezéshez kérjük, lépjen be a kártyaszám és jelszó megadásával.
1 ajándékkártya
Összesen:5 000 Ft
Kosárba